ΚΕΘΕΑ - ΣΤΡΟΦΗ: Δράσεις στη Σίφνο

Ο Δήμος Σίφνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους, συνδιοργανώνουν παρέμβαση ενημέρωσης /ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό στο Δήμο Σίφνου. Η παρέμβαση αποτελείται από τρις δράσεις που παραθέτονται ως εξής:

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 παρέμβαση ενημέρωσης σε σχολεία της Σίφνου.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ., ομιλία ανοιχτή προς το κοινό, με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ., συναυλία με τη ?Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ?, ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Η μουσική που παίζουν περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ροκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του κοινού, για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Ο χώρος διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΠΡΟΚΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Σίφνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, όπως επίσης και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΠΡΟΚΟΥ που υποστήριξαν την πρόταση κοινωνικής παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην τοπική κοινωνία των Σιφναίων, συνδράμοντας οικονομικά και υλικά την υλοποίησή της.

Το Δελτίο Τύπου

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ