Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με χρήση πλατφόρμας moodle με θέμα Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού

Μετά από αίτημα πολλών εκπαιδευτικών και με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, θα υλοποιηθεί κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων μέσω πλατφόρμας moodle, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ  Ν. Κυκλάδων και του υπευθύνου ΣΣΝ Ν. Κυκλάδων κ. Μιλτιάδη Σακελλαρίου.

Το επιμορφωτικό υλικό που διαρθρώνεται σε δέκα ενότητες, παρήχθη υπό την αιγίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των Πράξεων «Ανάπτυξη  και λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων  Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού ΑΠ1, 2 και 3».

Το σεμινάριο θα διενεργηθεί από απόσταση και θα εφαρμοστεί στα νησιά του Νότιου Αιγαίου, μέσω των ανωτέρω συνεργασιών.

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε Σχολικούς Συμβούλους, που δεν είχαν αναλάβει καθήκοντα ΠΟΔΠ και επιθυμούν ωστόσο να επιμορφωθούν και  σε όλους τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων και Δωδεκανήσου που δεν ολοκλήρωσαν την επιμόρφωση ως μέλη ΟΔΠ, και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται.

Η επιμόρφωση θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων και θα ξεκινήσει στις14/12/2015
Οι συμμετοχές θα γίνουν ηλεκτρονικά από την διεύθυνση :
https://docs.google.com/forms/d/1SKK8ieId7KJANh-78uHSGRI5LVMiJ41-4Xj1FNu1-QM/viewform

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Μιλτιάδη Σακελλαρίου, Υπεύθυνο του ΣΣΝ στα τηλέφωνα 22810-86249, 6972204356 καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παράλληλα διατίθεται μέσω της επιμορφωτικής πλατφόρμας http://stop-bullying.sch.gr/ εκπαιδευτικό υλικό για γονείς και μαθητές που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε Προγράμματα Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.