Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 9/2/2016

Στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, οι μαθητές της Γ2 τάξης του Γυμνασίου ανέλαβαν δράσεις που θα παρουσιάσουν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016.

  • Όλοι οι μαθητές του σχολείου θα συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου σε ατομικό επίπεδο. Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε με Google docs και βρίσκεται στο σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/13Cd-pt-rrHLezYiSDRXSmLb_v7RCTt3LnlIXumz3nrk/viewform

  • Επίσης θα παρουσιαστούν: τραγούδι που έγραψαν οι ίδιοι οι μαθητές, βίντεο με υλικό σχετικό με την ασφάλεια του διαδικτύου, και δρώμενο που προβάλλει τις αρνητικές συνέπειες της κακής χρήσης του διαδικτύου.

Επίσημη Ανακοίνωση Ομάδας Ασφαλούς Διαδικτύου

Η 13η έκδοση της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου διεξάγεται την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016. Το θέμα της ημέρας είναι: "Παίξε το ρόλο σου για ένα καλύτερο διαδίκτυο". Για άλλη μια φορά, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς - τα παιδιά και τους νέους, τους γονείς και κηδεμόνες, δασκάλους και εκπαιδευτικούς, τη βιομηχανία του Διαδικτύου και τους πολιτικούς - να ενωθούν μαζί μας στον εορτασμό της ημέρας για να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο Διαδίκτυο για όλους, αλλά κυρίως τα παιδιά και τους νέους.